Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (558)

Moara de cereale, 3.9kW, 2850 RPM, productivitate 240kg/h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

350 lei Lei
Cod produs
#598
Out Of stock
Descriere
Moara de cereale CM-1.1B, 3.9kW, 2850 RPM, productivitate 240kg/h

Moara CM-1.1B, 3.9kW beneficiaza de 2 functii: poate fi folosita pentru orice fel de cereale obtinand faina, iar orificiul lateral este folosit pentru stiuletii de porumb , acesta oferind posibilitatea obtinerii hranei pentru animale.

Moara este ideala pentru macinarea diverselor tipuri de materii prime: cereale, grau, porumb, secara, soia si chiar stiuleti de porumb intregi, pentru a obtine uruiala sau malai pentru hrana animalelor sau a pasarilor.

Bobinajul motorului este din cupru, ceea ce este imbucurator si inspira o mai mare incredere in produs. Carcasa este cu jumatate de mm mai groasa decat la modelele obisnuite de pe piata. Acest fapt o face putin mai grea, dar in schimb mai stabila. Racirea motorului este asigurat de o elice montata pe ax in spatele motorului.

Motorul poate fi pornit doar atunci cand moara nu are in interior cereale sau alte materiale similare.

Butucul cu ciocanele e dispus direct pe axul motorului fara curele, eliminand posibilitate de rupere a curelelor de transmisie.

Moara o puteti atasa de un suport special sau pe o masa/banc. Este prevazuta cu talpa de sustinere si suruburi de prindere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura