Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (545)

Moara profesionala cu ciclon 11 kW, 2000 kg h

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#50804
Out Of stock
Descriere
Moara profesionala cu ciclon 11 kW, 2000 kg/h

Moara profesionala cu ciclon este un produs de uz industrial destinat procesarii furajelor (fan, lucerna, paie, radacinoase, iarba verde) si cerealelor (grau, ovas, porumb s.a.).

Acest produs este confectionat din fier dur de inalta calitate asigurand o durata de viata indelungata  produsului.

Moara trebuie instalata pe o suprafata plana, stabila si neteda, intr-un loc deschis sau bine ventilat, uscat si fara a fi afectat de fenomene meteo precum furtuni, ploi etc.

Acest produs vine echipat cu : cuva de alimentare, motor electric, fulie pentru motor, curele, ciclon si ciocanele maruntire.

Acordati o atentie sporita elementelor de strangere (suruburi, saibe, piulite) ale utilajului si verificati periodic ca acestea sa nu se slabeasca, iar in ceea ce priveste motorul, fiti foarte atenti la pozitionarea sa, in cazul in care acesta nu este perfect pozitionat in timpul utilizarii moara va provoca vibratii puternice care pot duce la daune atat pentru utilaj cat si pentru utilizator.

Moara profesionala are o putere de lucru de 600 kg/h paie, lucerna, fan, stiuleti si 2000 kg/h cereale. Este un utilaj necesar pentru ferme sau gospodarii intrucat va usureaza foarte mult munca. Pentru a putea fi pusa in functiune moara are nevoie de un motor de 11 kW / 3000 RPM si cu o tensiune de 380 V.

Acest utilaj vine echipat cu 3 site, una cu gauri de 3 mm (aceasta dimensiune se utilizeaza pentru pui cu varste cuprinse intre 0-4 saptamani, purcelusi de lapte etc.), una cu gauri de 5 mm (dimensiune se utilizeaza pentru animale precum pasari, iepuri etc.) si una cu gauri de 8 mm (aceasta dimensiune se utilizeaza pentru animale mature).

Pentru o functionare eficienta si fara pierderi, se recomanda ca resturile furajere sa fie in prealabil foarte bine uscate la soare timp de cateva zile dupa recoltare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura