Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (561)

Teasca struguri, 30L fructe moi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

620 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
BRNBY-PRESS30
Out Of stock
Descriere
Teasca struguri, 30L fructe moi

Descopera teasca de struguri perfecta pentru a-ti transforma recolta in sucuri delicioase si naturale!

Aceasta presa de struguri este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa produca sucuri de calitate superioara acasa.

Caracteristicile sale includ o capacitate generoasa de 30 litri, constructie solida cu un cadru din otel vopsit si manivela din fonta, certificare alimentara LFGB pentru siguranta produselor alimentare, si blocuri de presare variabile pentru a se potrivi tipului de fructe pe care le procesezi.

Cu dimensiuni impresionante de 38 cm latime si 78 cm inaltime, aceasta presa are o prezenta impresionanta si o capacitate de a prelucra o cantitate semnificativa de struguri sau alte fructe moi. Cosul din lemn de fag adauga un farmec rustic si autentic la acest produs, facndu-l o aditie minunata pentru bucataria sau curtea ta.

Cu o greutate neta de 17 kg, presa este usor de mutat si manevrat, in ciuda dimensiunilor sale impresionante. Aceasta presa de struguri este proiectata pentru a oferi o experienta de presare eficienta si simpla, permitndu-ti sa produci sucuri de cea mai buna calitate in confortul casei tale. Mai mult de atat, are in dotare si un sac, care ofera siguranta de tine fructele in interiorul presei.

!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura