Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (562)

Teasca struguri, 18L fructe moi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

430 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
BRNBY-PRESS18
Out Of stock
Descriere
Teasca struguri, 18L fructe moi

Cu presa de struguri, vei putea savura sucul proaspat si natural pe care il meriti! Aceasta presa are caracteristici remarcabile, care o fac sa iasa in evidenta. Unealta te ajuta sa extragi sucul delicios din struguri sau alte fructe moi, oferindu-ti o modalitate convenabila de a produce sucuri naturale acasa.

Lemnul de fag, din care este compusa presa este cunoscut pentru durabilitatea si rezistenta sa. Pe langa acesta cadrul din otel vopsit si manivela din fonta o face la fel durabila si stabila, asigurndu-ti o experienta de presare eficienta si fara probleme.

Are o capacitate de 18 litri, ceea ce inseamna ca poti procesa o cantitate mare de struguri sau fructe pentru a obtine suficient suc pentru intreaga familie sau pentru pastrare pe termen lung.

Cu aceasta presa de struguri, vei putea savura sucul proaspat si natural din strugurii sau fructele tale preferate, cu usurinta si in siguranta. Este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza calitatea, traditia si autenticitatea in productia de sucuri.

!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura