Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (470)

Plantator rasaduri de legume simplu 1,2 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45 lei Lei
Cod produs
#434
Out Of stock
Descriere
Plantator Rasaduri de legume simplu

Plantator manual pentru rasaduri de legume si flori, conceput pentru utilizare din picioare, fara a mai fi nevoie ca utilizatorul sa se mai ghemuiasca.

Acesta permite plantarea directa a rasadului intr-un mod rapid si foarte precis. Designul ergonomic permite utilizarea eficienta a plantatorului cu o singura mana.

Se foloseste in special pentru plantarea rasadurilor de rosii, ardei, castraveti, vinete, pepene galben si rosu, a tuberculilor de cartofi dar si pentru seminte mai mari. Este foarte usor de utilizat si are o greutate redusa.

Plantatorul vine cu o talpa de metal in partea de varf, detasabila, special gandita pentru apsarea cu piciorul pentru a ajuta patrunderea in pamant a plantatorului acolo unde solul este mai tare.

Avantaje:

1.Capul acestuia se deschide cu un varf ce are trei deschideri, care este rapid in saparea micilor gropi indiferent de tipul solului, imbunatatind foarte mult viteza de plantare.

2.Este in conformitate cu inaltimea rezonabila a muncii umane in camp, in procesul de plantare, fermierii de legume nu trebuie sa se aplece pentru a finaliza actiunea de plantare, economisind timp si forta de munca; Intensitate scazuta a muncii, fara indoire.

3.Plantarea se poate realiza de catre o singura persoana

4.Greutate redusa doar 1,2 kg

5.Utilizabil pentru: plantarea rasadurilor de tomate, castraveti, vinete, pepene galben si rosu, arpagic, a tuberculilor de cartofi etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura