Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (470)

Plantator dublu manuala cu fertilizator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Cod produs
#46301
Out Of stock
Descriere
Plantator dublu manuala cu fertilizator

Plantatorul manual cu dubla functie pentru seminte si fertilizator este usor de folosit si asigura un mod de lucru foarte rapid si eficient fiind adecvat pentru cultivat solul afanat dar mai ales solul nisipos si cel de sera sau solul maruntit din gradinile proprii. Se pot cultiva seminte precum: porumb, alune de pamant, fasole, soia, chiar si mazare sau bumbac etc.

Semanarea semintelor cu plantatorul prezentat se face in functie de sezon, astfel ca in timp se va reduce timpul de insamantare sporind astfel productia,

Productia crescuta poate fi asigurata si in zonele deluroase in care echipamenterle mecanice si motocultoarele mari nu pot fi utilizate. Semanatoarea are doua recipiente pentru plantat si fertilizat intr-un singur procedeu (astfel se poate regla numarul de seminte, de la 1 la 3, ce pot fi plantate simultan), dar in acelasi timp se poate regla si cantitatea de fertilizator ce poate fi eliberata in sol.

Specificatii tehnice :

Dispenser dublu din inox

Adancime plantare : 3.5-8cm

Cantitate seminte ajustabila - 1,2,3

Capacitate incarcare seminte - 1 - 1,5 Kg

Capacitate incarcare fertilizator - 1 - 2 Kg

Dimensiuni - 82*15*18CM

Greutate : 4 kg

Utilizabil pentru :

Porumb

Fasole

Pepeni

Mazare

Floarea Soarelui

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura