Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (402)

Panou solar monocristalin cu puterea de 100 W, cu regulator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

685 lei Lei
Cod produs
AE0509
Out Of stock
Descriere
Detalii

Sistemul fotovoltaic este o solutie eficienta in zone unde nu exista posibilitate de racordare la reteaua de 230 V cabane, rulote, stana. A se utiliza in primul rand pentru incarcarea acumulatoarelor de 12 V care alimenteaza aparatele de gard electric, iluminat cu becuri LED, incarcatoare de telefon, sau alte dispozitive cu alimentare la 12 V si cu consum redus.

Instalarea sistemului este destul de usoara: panoul solar se monteaza inclinat la 45 grade, orientat spre sud, intr-un loc ferit de umbra pe tot timpul zilei. Tineti cont neaparat de aceste trei conditii. De asemenea, este recomandat ca suportul panoului sa fie cat mai inalt.

Pentru stocarea energiei utilizati un acumulator de 12 V (acumulator auto cu acid, sau de tip gel). Atentie, acumulatorul nu este inclus in pachet! Nu utilizati acumulatori de tip Ni-MH, sau Li-ion!

Este permisa utilizarea unui acumulator cu capacitate mare, insa este recomandata o capacitate maxima de 200 Ah, deoarece in cazul unei descarcari totale, sistemul nu este capabil sa reporneasca reincarcarea acumulatorului.

Atentie:

Pachetul nu contine acumulatorul.

Regulatorul de incarcare trebuie montat in locuri ferite de apa si umezeala.

Garantie: 1 an.

Lungime cabluri

Panou Regulator de incarcare: 5 m.

Regulator de incarcare Baterie: 1 m.

Specificatii panou solar 100 W

Tip celule
Monocristalin

Putere maxima
100 W

Vmp
18,9 V

Imp
5,30 A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura