Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (374)

Sistem aparat gard electric (generator de impulsuri) DL 7200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2199 lei Lei
Cod produs
AE0239
Out Of stock
Descriere
Detalii

Aparatul de gard electric compact este o solutie comoda si sigura, pentru electrificarea gardurilor electrice temporare sau permanente, in zonele unde nu exista acces la reteaua de 230 V.

Sistemul este complet asamblat intr-o cutie metalica si contine toate elementele necesare pentru a functiona independent de reteaua electrica de 230 V.

Atentie: pachetul nu contine bara de impamantare si acumulatorul auto de 12 V!

Beneficii

Cutie metalica robusta, rezistenta la umezeala (ploaie, zapada, stropi de apa). Cutia se poate inchide.

Cutia inchisa este relativ ermetica, previne in mod efectiv patrunderea insectelor si a animalelor mici care pot deteriora aparatura electrica prin scurtcircuite.

In partea exterioara, sistemul este prevazut cu un comutator, ascuns sub panoul solar, prin care se poate porni/opri cu usurinta aparatul de gard electric, fara sa fie nevoie de deschiderea cutiei.

Reincarcarea acumulatorului este asigurat de panoul solar in mod continuu.

Protectie la supratensiune deconectarea accidentala a acumulatorului in vreme de soare plin poate cauza cresterea tensiunii generate de panoul solar, ceea ce poate deteriora aparatul de gard electric. Cutia include un circuit electronic aditional care protejeaza impotriva acestui accident.

Mutarea sistemului (in scopul mutarii gardului electric temporar) este foarte usoara, reasamblarea intr-un alt loc este foarte simpla.

Instalare

Cutia se monteaza intr-un loc ferit de umbra, in apropierea gardului electric, pe doi stalpi din lemn, astfel incat panoul solar (5) sa fie orientat spre sud.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura