Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (403)

Incubator pentru oua MS-256 (12V 220V)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2250 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#191
Out Of stock
Descriere
Incubator profesional MS-256 (12V/220V)

!! Capacitatea incubatoarelor poate varia in functie de marimea oualor; recomandam ouale de marime M pentru a atinge capacitatea maxima !!

Incubatorul profesional MS-256 este confectionat din inox de foarte buna calitate asigurand astfel o temperatura optima si o umiditate constanta creand un mediu propice pentru eclozarea artificiala a oualor si permitand igienizarea sa repede si usor.

Incubatorul este dotat cu un controller (acesta este situat deasupra carcasei de inox a incubatorului) avand rolul de a-l ajuta pe utilizator sa efectueze totalitatea setarilor necesare pentru eclozarea oualor. Pe usa incubatorului se poate observa un mic geam confectionat din sticla termorezistenta care va permite supravegherea starii oualor fara a mai fi necesar sa deschideti usa incubatorului.

Acest incubator este dotat cu panou de afisare a temperaturii si umiditatii din interiorul incubatorului, cu 4 tavi de intoarcere automata a oualor (fiecare tava este conectata la un motoras de intoarcere), cu senzor pentru controlul temperaturii si umiditatii, cu un sistem de alarma pentru limite inferioare sau superioare de umiditate, cu sistem de ventilatie, avand rolul de a asigura o temperatura uniforma in interiorul incubatorului, si cu un ovoscop. Puterea rezistentei de incalzire a acestui model de incubator este de 145 W,iar cea a motorasului de intoarcere a oualor este de 4 W
Trimite mesaj
Din Gura in Gura