Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (403)

Incubator automat MS-120 (12V 220V)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

729 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#224
Out Of stock
Descriere
Incubator automat MS-120

!! Capacitatea incubatoarelor poate varia in functie de marimea oualor; recomandam ouale de marime M pentru a atinge capacitatea maxima !!

Incubatorul automat MS-120 are carcasa confectionata dintr-un material termoizolant asigurand astfel o temperatura optima si o umiditate constanta creand un mediu propice pentru eclozarea artificiala a oualor si permitand igienizarea sa repede si usor.

Capacul incubatorului este dotat cu un controller (acesta este incastrat in capac) avand rolul de a-l ajuta pe utilizator sa efectueze totalitatea setarilor necesare pentru eclozarea oualor, iar partea de jos a acestuia este transparenta permitand supravegherea starii oualor fara a mai fi necesar sa se dechida capacul incubatorului.

Acest incubator este dotat cu panou de afisare a temperaturii si umiditatii din interiorul incubatorului, cu tava de intoarcere automata a oualor, cu senzor pentru controlul temperaturii si umiditatii, cu un sistem de alarma pentru limite inferioare sau superioare de umiditate, cu sistem de ventilatie, avand rolul de a asigura o temperatura uniforma in interiorul incubatorului, si cu un ovoscop incorporat. Puterea acestui model de incubator este de 80W ,iar cea a motorasului de intoarcere a oualor este de 4W.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura