Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (402)

Cantar comercial 30 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Cod produs
#554
Out Of stock
Descriere
Descrierea produsului:

Cantar de numarare clar cu 3 afisaje LCD de pana la 30 kg

Cantarul de numarare va permite sa determinati cantitatea prin intermediul greutatii - indiferent daca numarati suruburi, bomboane sau alte bunuri pe care le comercializati sau le manipulati zilnic. Datorita preciziei ridicate de masurare, chiar si bunurile mici pot fi determinate in cantitati mari - fie in productia industriala, fie in inventar.

Cantarul digital de numarare este extrem de precis, cu o precizie de 1 gram pentru o sarcina maxima de 30 de kilograme. Valorile masurate pentru greutatea totala, greutatea unitara si numarul de unitati sunt afisate in mod clar pe 3 afisaje LCD situate chiar sub platforma de cantarire. Cifrele de 16 milimetri inaltime ale afisajului sunt clar lizibile. Panoul de control clar conceput este usor de utilizat.

Toate functiile de baza, cum ar fi Tare, Save sau Add, pot fi selectate direct. Cantarul de inventariere dispune de 99 de spatii de memorie pentru o operare convenabila. In functie de cerintele dumneavoastra, puteti alege ca unitate de masura kg sau lb.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura