Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (563)

Adapatoare din inox cu plutitor 2.5 L Tehno Ms

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Cod produs
#025
Out Of stock
Descriere
Adapatoare din inox cu plutitor 2.5 L Tehno Ms

Adapatoarea din otel inoxidabil cu plutitor de 2,5 litri marca Tehno Ms este un produs de incredere si eficient pentru animalele dumneavoastra.

Adapatoarea este dotata cu un plutitor robust, galvanizat la cald, care asigura o functionare fiabila si durabila. Capacul ventilului este pliabil si se inchide automat, contribuind astfel la mentinerea apei curate si proaspete pentru animalele dumneavoastra.

Cu un racord de 1/2 inch pentru apa, acesta adapatoare poate fi montata atat in partea stanga, cat si in partea dreapta, oferindu-va flexibilitate in instalare. Aceasta furnizeaza un debit de apa de 6,5 litri pe minut, la o presiune de 2 - 3 bari, si are o capacitate maxima de 2,5 litri, ceea ce o face potrivita pentru aprovizionarea cu apa a mai multor animale.

Dimensiunile adapatoarei sunt de 28 x 13 x 26 cm, ceea ce o face compacta si usor de integrat in orice mediu. Indiferent daca aveti animale de ferma sau animale de companie, aceasta adapatoare din otel inoxidabil va asigura ca acestea vor avea intotdeauna acces la apa proaspata si curata.

capacul ventilului este pliabil si se inchide automat

aceste adaptoare au un racord de 1/2 inch pentru apa, care poate fi montat fie in partea stanga, fie in partea dreapta

ele au un debit de apa de 6,5 litri pe minut (la o presiune de 2 - 3 bari) si o capacitate maxima de 2,5 litri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura