Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (561)

Pompa submersibila 4SKM-150, 1kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
C10373
Out Of stock
Descriere
Pompa submersibila 4SKM-150

Pompa submersibila de apa curata 4SKM-150, cu o putere de 1100W si capacitate de 3300 l/h, este un instrument fiabil si eficient pentru extragerea apei din puturi sau fantani. Echipata cu tehnologie avansata si caracteristici practice, aceasta pompa asigura alimentarea constanta cu apa curata.

Cu o putere de 1100W, pompa 4SKM-150 ofera o performanta puternica, asigurand extragerea rapida a apei din adancimi semnificative. Capacitatea sa de 3300 l/h face ca aceasta pompa sa fie potrivita pentru o varietate de aplicatii, inclusiv alimentarea cu apa in gospodarie sau in sistemele de irigatii.

Constructia submersibila permite amplasarea pompei direct in apa, minimizand pierderile de presiune si eficientizand functionarea. Cu un design compact si manevrare usoara, aceasta pompa este potrivita pentru utilizare atat in mediul casnic, cat si in contexte agricole sau industriale.

Pompa 4SKM-150 reprezinta alegerea potrivita pentru cei care cauta o solutie eficienta si durabila pentru alimentarea cu apa curata. Fiabilitatea si performanta sa constanta o fac un partener valoros in asigurarea apei necesare in diferite aplicatii.

Turbina bronz

Tablou comanda

Corp inox

Tripla etansare

Motor capsulat in baie de ulei

Condensator de pornire
Trimite mesaj
Din Gura in Gura