Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (469)

Deshidrator universal alimente SS-24 Tehno-Ms

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9095 lei Lei
Cod produs
#045
Out Of stock
Descriere
Deshidrator universal alimente model SS-24 Tehno-Ms

Un deshidrator este un aparat electrocasnic destinat eliminarii umiditatii din alimente pentru a le conserva si prelungi durata de viata. Procesul de deshidratare ajuta la prevenirea dezvoltarii bacteriilor, a drojdiilor si a mucegaiurilor. Alimentele deshidratate pot fi stocate pe termen lung, ceea ce le face ideale pentru depozitare, calatorii si drumetii.

Deshidratorul universal model SS-24 este un produs profesional, fiind conceput pentru a usca fructele, condimentele, legumele, ierburile pentru ceai, carnea si pestele.

Deshidratorul dispune de un ventilator automat care circula aerul cald pentru a asigura o deshidratare uniforma.

Alimentele deshidratate pastreaza o cantitate foarte mare de nutrienti comparativ cu alte metode de conservare (inghetare, fierbere, etc). Astfel ca, legumele si fructele uscate vor pastra intacte cantitatea de fibre, vitamina C, cat si mineralele precum: seleniu, potasiu si magneziu. Cu aparatul nostru aveti modul perfect de a conserva fructe, legume, carne, peste, flori si multe altele, la o temperatura cuprinsa intre 35 si 90 grade.

Modelul SS-24 vine insotit de 24 tavi ajustabile usor de depozitat si de curatat. Aceste tavi iti permit sa verifici starea alimentelor, iar designul confera un stil modern produsului.

Produsele uscate cu ajutorul acestui deshidrator vor arata altfel decat cele vandute in magazine, deoarece nu se folosesc conservanti sau coloranti artificiali, ci doar aditivi naturali.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura