Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (563)

Blat de lucru din inox alimentar 800x600x65 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#23801
Out Of stock
Descriere
Blat de lucru din inox alimentar 800x600x65 cm

Blatul de lucru fabricat din inox alimentar si cu intaritura din MFD este un produs practic care este usor de curatat si foarte util atat in propria gospodarie cat si in cazul in care aveti bussines-uri in domeniul alimentatiei publice, domeniu in care acest produs este foarte util.

Blatul de lucru din inox pentru bucatariile profesionale este cea mai buna alegere pentru afacerea dumneavoastra din domeniul alimentatiei publice, deoarece acest material este rezistent si ecologic.

Produsul nostru este de inalta calitate complet sigur si nu emite substante toxice chiar si la incalzire puternica. In plus, datorita compozitiei sale, inoxul este usor de curatat si nu isi pierde calitatea chiar si cu o expunere prelungita la diverse produse de igiena si curatare.

Avantajele utilizarii blatului din inox alimentar

Igienic

Exista un motiv pentru care majoritatea bucatariilor profesionale au blaturile de lucru confectionate din otel inoxidabil si asta pentru ca este extrem de igienic.

Usor de curatat

Trebuie doar sa folositi apa cu sapun sau o solutie de curatare si o carpa pentru a curata o suprafata din otel inoxidabil. Asigurati-va ca nu exista inalbitor in amestec, deoarece acest lucru va provoca daune de durata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura