Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (441)

Motocoasa pe benzina DX52E Partner Pro 5.5 CP , 5200 W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

390 lei Lei
Cod produs
ELF21003
Out Of stock
Descriere
Motocoasa pe benzina

Descopera partenerul perfect pentru ingrijirea gradinii tale cu motocoasa DX52E de la Partner. Cu o putere de 5,5 cai putere si un motor eficient in 2 timpi, acest echipament este proiectat pentru a face fata cu succes oricarei sarcini de taiere in gradinarit si agricultura.

Cu o capacitate cilindrica de 52 cm, motorul sau puternic ofera o combinatie optima intre performanta si economie de combustibil, asigurandu-ti ca poti lucra eficient si fara probleme. Cu o rotatie de 10000 de rotatii pe minut, motocoasa DX52E garanteaza o taiere rapida si precisa, indiferent de tipul de vegetatie cu care te confrunti.

Cu o latime de taiere de 254 mm, acest echipament este potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la intretinerea gazonului la curatarea zonelor cu vegetatie densa. Usor de manevrat si controlat, DX52E iti ofera confort si eficienta in timpul utilizarii.

Construit pentru a rezista in fata utilizarii intensive si a conditiilor de lucru dificile, DX52E este un partener de incredere in orice proiect de intretinere a terenurilor. Cu un design ergonomic si materiale de inalta calitate, acest echipament iti ofera confort si fiabilitate in timpul lucrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura