Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Tocator de crengi AM-75-BD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7500 lei Lei
Brand
Elefant
Cod produs
TC99002
Out Of stock
Descriere
Tocator de crengi model AM-75-BD

Tocatorul de crengi model AM-75-BD face parte din generatia noua de tocatoare fiind un produs de uz gospodaresc destinat prelucrarii si reciclarii crengilor, placilor si a altor deseuri lemnoase.

Acest produs este confectionat din fier dur de inalta calitate asigurandu o durata de viata indelungata produsului.

Produsul nostru vine echipat cu : modul tocator crengi, cuva de alimentare, cuva de evacuare, suport modul tocator, roti de transport, maner demaror, buton on/off, maner transport, cutite tocare si motor pe benzina.

Acordati o atentie sporita elementelor de strangere (suruburi, saibe, piulite) ale utilajului si verificati periodic ca acestea sa nu se slabeasca, intrucat pot duce la daune atat pentru utilaj cat si pentru utilizator.

Tocatorul de crengi se utilizeaza in aer liber, fara a fi necesara o racordare la curent electric, motorul pe benzina cu care este dotat fiind suficient de puternic pentru a oferi o taiere lina si precisa a crengilor.

Modulul tocatorului transforma materia prima in bucati cu o lungimea de aproximativ 60-120 mm, aceasta dimensiune nu este una reglata, depinzand de diametrul (grosimea) materiei prime.

Acest model de tocator este capabil sa taie lemn de esenta moale de pana la 80 mm grosime si lemn de esenta tare de pana la 60 mm grosime.

Ramurile tocate sunt combustibil ideal pentru cazanele de piroliza si combustibil solid, seminee, sobe si alte aparate de incalzire, precum si pentru producerea carbunelui.

Productivitatea acestui model de tocator este de maxim 4 m/ora de produs finit in functie de conditiile materiei prime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura