Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Granulator furaje KL-200 cu 3 matrite si motor 7.5 kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7900 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#387
Out Of stock
Descriere
Granulator furaje KL-200 cu 3 matrite si motor 7.5 kW / 1500 RPM / 380 V

Granulatorul de furaje KL-200 este un produs de uz gospodaresc destinat procesarii furajelor de cereale (grau, porumb, orz, secara, seminte oleaginoase, fan, deseuri vegetale, etc.) in granule de dimensiuni mici de circa 1-2 cm lungime perfecte pentru hranirea iepurilor, pasarilor, ovinelor, bovinelor, porcilor sau pestilor.

Acest produs este confectionat din fier dur de inalta calitate asigurand o durata de viata indelungata produsului.

Granulatorul trebuie instalat pe o suprafata plana, stabila si neteda, intr-un loc deschis sau bine ventilat, uscat si fara a fi afectat de fenomene meteo precum furtuni, ploi etc.

Acest produs vine echipat cu : cuva de alimentare, corp mecanism granulator, roata transport, sasiu granulator, protectie cupla motorizare, rola presoare, matrita, corp reductor si jgheab evacuare granule.

Acordati o atentie sporita elementelor de strangere (suruburi, saibe, piulite) ale utilajului si verificati periodic ca acestea sa nu se slabeasca, iar in ceea ce priveste motorul fiti foarte atenti la pozitionarea sa, in cazul in care acesta nu este perfect pozitionat, in timpul utilizarii granulatorul va provoca vibratii puternice care pot duce la daune atat pentru utilaj cat si pentru utilizator.

Granulatorul de furaje KL-200 are o putere de lucru de 300 kg/h.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura