Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Remorca motocultor B cu scaun cu spatar, bena 140A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2379 lei Lei
Brand
Bronto
Cod produs
Brn7C-0.5-3/S
Out Of stock
Descriere
Remorca motocultor, model B cu scaun cu spatar, bena 140100^40cm

Remorca agricola pentru minitractor si motosapatoare este un echipament versatil si eficient, conceputa pentru a va ajuta in munca agricola. Cu dimensiunile sale compacte si o capacitate de incarcare de 500 de kilograme, aceasta remorca este un partener de incredere pe care va puteti baza in diverse activitati agricole.
Cu o lungime de 140 de centimetri, o latime de 100 de centimetri si o inaltime de 40 de centimetri, aceasta remorca este perfect adaptata pentru minitractoare si motosapatoare de dimensiuni mici. Designul sau compact permite manevrarea usoara in spatii restranse si pe terenuri dificile. Structura sa solida si materialele de calitate asigura o durabilitate de lunga durata, ceea ce o face potrivita pentru uz intens in agricultura.
Aceasta remorca este echipata cu un sistem de cuplare usor de atasat la minitractor sau motosapatoare, oferindu-va flexibilitate in sarcinile agricole. Indiferent daca doriti sa transportati recolta, sa mutati echipamente sau sa distribuiti ingrasaminte, remorca este pregatita pentru toate aceste sarcini.
Remorca agricola NU este destinata circulatiei rutiere pe drumuri publice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura