Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Butoi din inox italia cu capac flotant busonat si canea 180L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1430 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#41301
Out Of stock
Descriere
Butoi inpx Italia cu capac flotant busonat si canea 180L

Butoiul din inox cu capac flotant de 180L este un produs utilizat in industria alimentara pentru depozitarea in conditii optime a lichidelor precum: vin, tuica, miere, lapte, suc, diferite concentrate etc. sau pentru pastrarea diferitor solutii din industria farmaceutica si din intreprinderi industriale.

Elementul de baza al butoiului in reprezinta capacul flotant care este compus din camera din silicon (material certificat care raspunde actelor normative pentru a fi folosit in industria alimentara), supapa din plastic care permite controlul asupra presiunii ce se schimba in butoi (fermentatie, schimbari in volum datorita cresterii de temperatura) si pompa cu manometru pentru controlul presiunii in camera.

Butoiul are o forma cilindrica, este robust, rezistent, perfect pentru depozitarea in siguranta a diferitelor mase lichide.

Acest produs este confectionat din inox alimentar (AISI 304) care nu modifica proprietatile lichidului depozitat (gust, miros, culoare).

Sudura butoiului din inox se petrece in mediu cu gaz inert, ceea ce vorbeste despre excluderea prezentei impuritatilor aparute in urma sudurii clasice si a calitatea acesteia.

Produsul nostru este foarte simplu de utilizat, comod la amplasare si deservire, are un design placut si greutate redusa.

Principalul plus al acestui produs il constituie materialul din care este confectionat si anume inoxul alimentar care este usor de curatat si igienic.

Aliajul 304 contine durabilitate de 18 % crom si luciul moale de 8% nichel.

Butoiul vine echipat cu canea si o rola de teflon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura