Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (402)

Aparat de masurare a umiditatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#365
Out Of stock
Descriere
Aparat de masurare a umiditatii
Aparatul de masurare a umiditatii lemnului cu sonda de rezistenta in curent continuu, pote fi folosit in determinarea continutului de umiditate din lemn, articole din bambus si articole din hartie.
Acest aparat de masurare a gradului umiditatii lemnului este dedicat profesionistilor dar si celor care au nevoie pentru a cunoaste umiditatea lemnului in anumite momente pentru a afla daca lemnul este pregatit pentru utilizare.
Este indispensabil oricarei firme sau persoane care lucreaza cu lemn, sau diverse materiale lemnoase ca de exemplu, fabrici de peleti, fabrici de parchet, fabrici de mobila, mici producatori de obiecte din lemn etc.

Este utilizat pentru detectarea gradului de umiditate pentru mai mult de 100 de tipuri de lemn conventional. Se foloseste si pentru a masura continutul de apa al obiectelor fibroase, cum ar fi vasele din lemn, bambusul, bumbacul, tutunul, hartia, cartonul dar si alte materiale ca beton, caramizi, podele, gips carton, tapet, perete, carton, hartie.

Acesta este primul pas in prevenirea mucegaiului, inspectia unei locuinte, deoarece apa si umiditatea acumulate in diferite locuri pot duce la conditii de viata periculoase si nesigure.
Aparatul are o forma ergonomica si display digital.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura