Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Deplumator cu oparitor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5656 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#232
Out Of stock
Descriere
Deplumator cu oparitor

Deplumatorul cu oparitor este un produs revolutionar care imbina 2 aparate in unul sigur, astfel in prima cuva ve-ti pune pasarea la oparit dupa sacrificare si in ce-a de-a 2-a se va pune pentru a fi jumilita.

Produsul nostru este confectionat din inox de inalta calitate asigurandu-va pe dumneavoastra ca si cumparator ca o sa va puteti folosi de el pe o perioada indelungata de timp fara a investi bani in reparatii, ca in cazul altor produse similare care nu sunt de o calitate foarte buna si care se defecteaza de la prima utilizare.

Procesul de oparire are ca si scop incalzirea suprafetei pielii in urma careia se realizeaza o slabire a structurii proteinelor din epiderma care tine aderent bulbul pilos (derma), pentru ca penele sa se poata indeparta usor mecanizat cu ajutorul deplumatorului.

Pentru obtinerea rezultatelor la unele produse congelate, de exemplu la pui, se efectueaza o oparire mai intensa la temperatura de 58 60C timp de 120 140 de secunde, iar pentru produse refrigerate se efectueaza o oparire mai slaba la temperatura de 52 54C timp de un minut si jumatate.

Dupa ce ati incheiat cu oparirea pasarii trecem la pasul urmator si mutam pasarea, deja oparita, in deplumator acest produs nu numai ca smulge penele foarte bine , indepartand pana la 99% din penaj, dar va scapa si de problema parlitului cu flacara economisind astfel timp si devenind mult mai productiv si eficient.

Deplumatorul cu oparitor este usor de manevrat datorita rotilor cu pivot cu care este echipat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura