Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri
Produse (409)

Adapatoare pentru iepuri cu niplu cot 90 (set 10 buc)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Brand
Tehno ms
Cod produs
#031
Out Of stock
Descriere
Adapatoare pentru iepuri cu niplu cot 90

Adapatoarea de iepuri cu cot 90 poate fi utilizata atat pentru iepurii de talie mica, cat si pentru cei de talie mare oferindu-le in permanenta apa proaspata si curata.

Adapatoarea de iepuri cot 90 este usor de montat, mai exact, este necesar doar sa faceti o gaura cu un burghiu de 8 mm si apoi sa o infiletati in acel locul.

Principiul de functionare este de "cui cazut", similar unui dop de cada, imaginati-va un dop de cada permanent inchis, dedesubtul careia se afla o mica tija care prin actionare "saltare" lasa una- doua picaturi de apa sa treaca.

Adapatoarea dispune la exterior de un filet prin care poate fi montata usor si direct pe teava de alimentare cu apa.

Cu ajutorul acestui produs administrarea medicamentelor nu va mai fi o problema atata timp cat acestea sunt solubile in apa, iar materialul din care este confectionata adapatoarea (niplu - otel inoxidabil, exteriorul - plastic de inalta calitate) face ca produsul sa fie rezistent la corodare.

Un alt plus al acestui produs in constituie faptul ca niplul este metalic si astfel impiedica distrugerea adapatorii de catre iepuri.

In momentul in care iepurele ridica tija, trec una-doua picaturi de apa oferindui acestuia hidratarea de care are nevoie, operatiunea descrisa anterior va fi repetata pana ce iepurele va bea cantitatea dorita de apa.

!! Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite fata de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.) !!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura