Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tocator de crengi AM-80-BD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Cod produs
#439
Descriere
Tocator de crengi model AM-80-BD

Tocatorul de crengi model AM-80-BD face parte din generatia noua de tocatoare fiind un produs de uz gospodaresc destinat prelucrarii si reciclarii crengilor, placilor si a altor deseuri lemnoase.

Acest produs este confectionat din fier dur de inalta calitate asigurandu-va o durata de viata indelungata a produsului.

Produsul nostru vine echipat cu: modul tocator crengi, cuva de alimentare, cuva de evacuare, suport modul tocator, roti de transport, maner demaror, buton on/off, maner transport, cutite tocare si motor pe benzina.

Acordati o atentie sporita elementelor de strangere (suruburi, saibe, piulite) ale utilajului si verificati periodic ca acestea sa nu se slabeasca, intrucat pot duce la daune atat pentru utilaj cat si pentru utilizator.

Tocatorul de crengieste se utilizeaza in aer liber, fara a fi necesara o racordare la curent electric. Motorul pe benzina cu care este dotat fiind suficient de puternic pentru a oferi o taiere lina si precisa a crengilor.

Modulul tocatorului transforma materia prima in bucati cu o lungimea de aproximativ 60-120mm, aceasta dimensiune nu este una reglata, depinzand de diametrul (grosimea) materiei prime.

Acest model de tocator este capabil sa taie lem de esenta moale de pana la 80mm grosime si lemn de esenta tare de pana la 60mm grosime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura